Sign in | My account | Newsletter    
  Cardou collection
 
 

  Home Tango Wear Cardou Tangolera Sneakers Επικοινωνα  
 
 
Για οποιαδποτε απορα χετε,  μη διστσετε να μας ρωτσετε με να mail στο info@cardou.com

• tango ! ;

Τα tango παποτσια εναι μοναδικ, χειροποητα, συλλεκτικ κομμτια. Εναι σχεδιασμνα για ατελεωτες ρες χορο γι’ αυτ και εναι νετα και καλοζυγισμνα, συνδυζοντας μοναδικ χρματα και σχδια. Αν δεν ασχολεστε με τον χορ, μπορετε να τα φορσετε καθημεριν εν απλς ψχνετε για να νετο ζευγρι ψηλοτκουνα που θα μαγνητζει τα βλμματα. Πολλς πελτισσς μας μχρι να γνωρσουν τις μρκες μας, απφευγαν τα ψηλοτκουνα. Τρα φορνε μνο αυτ!

• ;

Κατ' αρχν καλοφρετα τα καινορια σας παποτσια!! Συνιστομε μως να εστε πολ προσεκτικο στην πρτη δοκιμ τους μχρι να αποφασσετε εν θα τα κρατσετε. Κνετε τις πρτες σας πρβες φορντας μνο το δεξ παποτσι πνω σε χαλ στε να μην χαραχθον οι σλες τα τακονια απ σκληρς επιφνειες. Παρακαλομε σημειστε τι παποτσια των οποων οι σλες φρουν το παραμικρ χνος δεν θα αλλζονται. Φορστε λεπτς κλτσες και μην επιμενετε στο να μπει το πδι εν δετε τι το μγεθος του παπουτσιο εναι μικρ γιατ θα ανοξει και θα χαλσει η φρμα του. Αφο φορεθε αποφγετε κινσεις που μπορον να ‘’τσαλακσουν’’ χαρξουν να ανοξουν το δρμα.

• ;

 

Οι αγορς στην Cardou εναι εκολες :


•    Περιηγηθετε στις εντητες Comme il Faut, Turquoise, Cardou Shoes, DNI, Fabio, Tango Wear,  για να δετε τα προσφερμενα εδη.
•    Επιλξτε ανμεσα στα γυναικεα και ανδρικ προντα κνοντας κλικ στο αντστοιχο κουμπ και κατπιν διαλξτε το νομερ σας απ την οριζντια μπρα.
•   Οταν εντοπσετε το προν που σας ενδιαφρει πατστε την νδειξη « στο καλθι» δπλα στο αντικεμενο αυτ. Μπορετε να προσθσετε με αυτ τον τρπο σα προντα θλετε στο καλθι σας.
•   Ελγξτε τις επιλογς σας πατντας την νδειξη «το καλθι μου » στο πνω  δεξ κρο της σελδας. Αν μετανισατε για κτι, πατντας την νδειξη  «αφαρεση» δπλα απ το προν το σβνετε απ την παραγγελα σας.
•   Πατστε την νδειξη «Αγορ» και ακολουθστε τις οδηγες για να ολοκληρσετε την διαδικασα.

• ; ;

Βεβαως και μπορετε, εφσον:


• επικοινωνσετε πρτα με email στη διεθυνση info@cardou.com αιτιολογντας τον λγο της επιστροφς.


• το προν δεν χει χρησιμοποιηθε.


• η επιστροφ πραγματοποιεται εντς 10 εργσιμων ημερν απ την ημρα παραλαβς.


• το προν συνοδεεται απ λα τα απαρατητα γγραφα, που αποδεικνουν τη συναλλαγ.

Εν οι παραπνω ροι και προποθσεις χουν τηρηθε, θα χετε την ευκαιρα να επιλξετε να αντστοιχο ως προς το εδος και την τιμ προν απ το site μας και μλιστα με τα ξοδα επαναποστολς εντς Ελλδος δικ μας. Εν δεν βρεθε το προν εκενο που σας ικανοποιε απλυτα, διατηρετε το δικαωμα να επιλξετε κτι απ τις επμενες μας συλλογς.

Για περισστερες λεπτομρειες και την ακριβ διαδικασα ανατρξτε  εδ  στην πολιτικ επιστροφν της εταιρεας μας.

• Cardou ; ;

Για να κνετε αγορς απ την Cardou πρπει να γνετε πρτα μλος.  μως, με το να γραφτετε στους φλους της Cardou, χετε τα παρακτω πλεονεκτματα :
 

1.Προ-κρτηση στα μοντλα Comme Il Faut που σας ενδιαφρουν με μνο 50€ και τοκες δσεις.
2.Μπορετε να δετε κατλογο των προηγομενων αγορν σας.
3. Δεν χρειζεται να ξαναγρψετε λα τα στοιχεα σας σε κθε αγορ.
4.Φτιχνετε την προσωπικ σας wish list (λστα επιθυμητν προντων).
5.Ενημερνεσθε πρτοι για τα να μας μοντλα και συλλογς.
6.'Εχετε πρσβαση στς αναλυτικς φωτογραφες των μοντλων της Comme il Faut.

Για περισστερες λεπτομρειες δετε εδ την εντητα Προνμια μλους.
 

Σημειστε τι μπορε κποιος να γνει μλος χωρς να χρειζεται να προχωρσει αμσως σε κποια αγορ και χωρς απαρατητα να δσει λα του τα στοιχεα πλην ενς username,  password και e-mail.

• ;

Εν επιθυμετε να αλλξετε κποιο απ τα προσωπικ σας στοιχεα πως διεθυνση, τηλφωνο, e-mail κωδικ εγγραφς, πρτα κντε σνδεση (log-in) στο λογαριασμ σας. Πηγανετε στην σελδα ‘’Ο λογαριασμς μου’’ και πιστε ‘’Μεταβολ στοιχεων’’. Θα μπορσετε τσι να αλλξετε ποια στοιχεα εσες επιθυμετε.

• . ;

Σε περπτωση που ξεχσατε τον κωδικ σας, κντε κλικ εδ πηγανετε στην σελδα εγγραφς μλους και πατστε ‘’Υπενθμιση κωδικο’’. Θα σας ζητηθε να εισγετε το mail που δηλσατε κατ την εγγραφ σας στο site. Ο κωδικς σας θα αποσταλε εκε.

• Newsletter;

Με την εγγραφ σας στο Newsletter, θα μπορετε να ενημερωθετε για τα να της Cardou και την προσθκη νων προντων μεσα, μσω ενημερωτικν email. Η συχντητα αποστολς εναι μηνιαα και εγγυμαστε τι το email σας δεν πρκειται να χρησιμοποιηθε απ τρτους. Σημειστε τι μπορετε να ακυρσετε την εγγραφ σας ποτε εσες το επιθυμετε.

• wish list;

Για τα μλη της Cardou μνο: ψχνοντας στις σελδες μας, δημιουργστε τη δικ σας λστα με μοντλα και προντα που σας ενδιαφρουν. Μπορετε τσι να τα ξαναδετε αργτερα να τα συγκρνετε με λλα που θα δετε και θα σας αρσουν. Προσοχ μως γιατ προντα που βρσκονται στη wish list σας μπορε να αγορασθον απ κποιον λλον πελτη μχρι εσες να αποφασσετε να προβετε στην αγορ κποιου εξ αυτν.

• ;

λα τα προντα, ακολουθον τις γενικς προδιαγραφς του ευρωπακο μεγεθολογου. μως, αν χετε οποιαδποτε απορα, μη διστσετε να μας συμβουλευτετε στλνοντας e-mail στο info@cardou.com

Μερικς χρσιμες συμβουλς, εναι οι εξς:

 -Πρτα νεση και μετ εμφνιση.

 -Διαλξτε το μικρτερο μεν νομερο αλλ και ταυτχρονα σο το δυνατν πιο νετο.

 -Εν σκοπεετε να χρησιμοποισετε τα καινοργια σας παποτσια αποκλειστικ για  χορ ττε τα παποτσια θα πρπει να τα νοιθετε ‘’σφιχτ’’ για να σας στηρζουν. Συν τοις λλοις αποκτον τη φρμα του ποδιο με τον καιρ. ‘’Χαλαρ’’ παποτσια δεν βοηθον στον χορ.

 -Τα σουντ μοντλα θα τα αισθανθετε πιο νετα, εν τα δερμτινα σατν θα τα αισθανθετε πιο ‘’σφιχτ’’καθς θα προυν γργορα τη φρμα του ποδιο σας.

Στη συνχεια μπορετε να βρετε κποιες  χρσιμες συμβουλς σχετικ με το μγεθος που επιλγουμε ανλογα με την εταιρεα:

Γυναικεα: Συνθως επιλγουμε να νομερο μικρτερο απ το κανονικ μας παποτσι. Αν πχ, φορμε 38 στα καθημεριν μας παποτσια, στα tango θα επιλξουμε το 37, εκτς αν το πδι μας εναι ιδιατερα φαρδ οπτε θα παραμενουμε στο 38. Ο καννας αυτς ισχει απλυτα στα "μισ" νομερα: αν πχ, φορμε 38,5 καθημεριν, στα tango θα φορμε σγουρα 38.

Αντρικ: Λγω της νετης φρμας τους επσης επιλγουμε μισ με να νομερο μικρτερο απ το νομερο που φορμε καθημεριν. Αν δηλαδ φορμε 42.5, στα DNI θα επιλξουμε 42. Αν φορμε 42 και το πδι μας εναι φυσιολογικ, θα επιλξουμε το 41. Εν αν εναι ιδιατερα φαρδ θα επιλξουμε το 42 και στα tango

Sneaker:
Στα σνκερς φορμε το καθημεριν μας νομερο με μα τση να επιλγουμε και μισ νομερο μεγαλτερα. Αν πχ φορμε 43.5, στα snicker επιλγουμε το 44.

Και πλι, για οποιδποτε πληροφορα απορα σας στελτε μας να e-mail στο info@cardou.com .

• ;

Για την πληρωμ σας μπορετε να χρησιμοποισετε την πιστωτικ σας κρτα Visa, Mastercard, με την ασφλεια που εγγυται η τρπεζα Eurobank.  Δεχμαστε επσης Paypal. Εν κποιος απ αυτος τους τρπους δεν σας εξυπηρετε, εντς Ελλδος εναι δυνατ η αγορ με αντικαταβολ. Επσης μπορετε να καταθσετε τα χρματα απευθεας στους τραπεζικος λογαριασμος που θα σας δοθον πριν την ολοκλρωση της παραγγελας σας. Σε αυτν την περπτωση επικοινωνστε μαζ μας στο info@cardou.com για να σας κρατσουμε το προν που σας ενδιαφρει και μετ την κατθεση στελτε μας τον αριθμ συναλλαγς και την διεθυνση αποστολς.

                                             

• ;

Αφο θσετε την παραγγελα σας, θα λβετε email που θα επιβεβαινει τι την λβαμε. Η κρτα σας θα χρεωθε τη στιγμ που η παραγγελα σας ολοκληρνεται. Στη σπνια περπτωση που δεν υπρχει κποιο απ τα εδη που παραγγελατε θα σας ειδοποισουμε αμσως με email και στην κρτα σας θα χρεωθε μνο η αξα των ειδν που αποστλλουμε. Παρακαλομε σημειστε τι τα εδη κποιων εταιρειν κυκλοφορον σε περιορισμνο αριθμ, και μπορε να χουν δη αγορασθε απ λλο πελτη σπου να ολοκληρσετε την παραγγελα σας.

• ;

Επιθυμα μας εναι να χετε την καλτερη δυνατ εξυπηρτηση. Για το λγο αυτ η Cardou, σε συνεργασα με τη μεταφορικ εταιρεα ACS, κατφερε να σας προσφρει τη γρηγορτερη υπηρεσα αποστολν στην καλτερη τιμ. Κατ τη διρκεια της παραγγελας και πριν την ολοκλρωσ της, θα ενημερωθετε για το ακριβς κστος της αποστολς. Ενδεικτικ οι τιμς κυμανονται μεταξ 5 και 6 ευρ για αποστολς εντς Ελλδος. Ο χρνος παρδοσης τους εναι μα με δο εργσιμες μρες.

• ;

Μλις η παραγγελα σας παραδοθε στη μεταφορικ εταιρεα ACS, θα λβετε email με τη διεθυνση αποστολς και τον αριθμ του δελτου αποστολς. Με αυτν τον αριθμ θα μπορετε αν πσα στιγμ απ το site της ACS www.acscourier.gr  να ενημερωθετε για το πο βρσκεται η παραγγελα σας.

• ;

Δυστυχς, δεν μπορον να συγχωνευτον δο διαφορετικς παραγγελες να προστεθον προντα σε υπ εξλιξη παραγγελα.

• ;

Δυστυχς, απ τη στιγμ που φγει απ τις εγκαταστσεις μας η παραγγελα σας, δεν μπορε να αλλξει η διεθυνση αποστολς. Παρακαλομε λοιπν, φανετε προσεκτικο στη διεθυνση αποστολς που θα δηλσετε κατ τη φση της παραγγελας.

• site;

Στελτε μας να email στο info@cardou.com με την περιγραφ αυτο που θλετε και τη φωτογραφα του εν εναι δυνατν. Εμες θα το ψξουμε και θα σας απαντσουμε. Μην ξεχντε τι στην περπτωση των χειροποητων υποδημτων υπρχουν χρνοι παρδοσης. Σε ,τι αφορ τα Comme il Faut  που κατασκευζονται σε περιορισμνο αριθμ και για μα μνο φορ, το πιθαντερο εναι τι δεν θα μπορσουμε να σας ικανοποισουμε. Σε κθε περπτωση πντως θα κνουμε ,τι εναι δυνατ για να σας εξυπηρετσουμε.

• ;

Εναι πολ σημαντικ για μας να νιθετε ασφαλες ταν περιηγεστε στις σελδες της Cardou. λες οι παραγγελες διεκπεραινονται με τη χρση του συστματος κρυπτογρφησης SSL που εγγυται την ασφαλ διεκπεραωση των συναλλαγν σας. Ιδιατερη προσοχ δνεται στο Νμο περ προσωπικν δεδομνων σον αφορ στην επεξεργασα των στοιχεων σας. Επιπλον, αν γνετε μλος, αποφεγετε την εισαγωγ των στοιχεων σας κθε φορ που κνετε κποια αγορ.

• online Cardou;

Εναι πολ σημαντικ για μας να νιθετε ασφαλες ταν περιηγεστε στις σελδες της Cardou. λες οι παραγγελες διεκπεραινονται με τη χρση του συστματος κρυπτογρφησης SSL που εγγυται την ασφαλ διεκπεραωση των συναλλαγν σας, εν ιδιατερη προσοχ δνεται στο Νμο περ προσωπικν δεδομνων σον αφορ στην επεξεργασα των στοιχεων σας.

• ;

Σε περπτωση που χετε δη να ζευγρι παποτσια απο την Αργεντιν και θλετε να ξρετε την αντιστοιχα των Αργεντνικων μεγεθν με τα Ευρωπαικ συμβουλευτετε τον παρακτω πνακα.

 

Eur.
36 36.5 37 37.5 38 38.5 39 40 40.5 41 42 42.5 43 44 44.5 45 45.5 46
Arg.
35.5 36 36.5 37 37.5 38 38.5 39 39.5 40 41 42 42.5 43 43.5 44 44.5 45

 

 

• Comme Il Faut ;

Για λγους πολιτικς της Comme il Faut ,δεν επιτρπεται η ελεθερη δημοσευση των σχεδων της στο διαδκτυο. Αν θλετε να χετε πλρη εικνα των μοντλων, παρακαλομε εγγραφετε στα μλη της Cardou και θα χετε μεση πρσβαση σε μα σειρ αναλυτικν φωτογραφιν.

• Comme il Faut . ?

Ναι, μπορετε με ασφλεια να μεισετε το ψος ενς τακουνιο κατ μισ τουλχιστον εκατοστ. Δεν θα υπρξει καμα διαφορ στην ισορροπα του παπουτσιο, οτε οπτικ, αλλ θα το νισετε (και θα το εκτιμσετε) στη διρκεια της βραδις!

Σε κποια μοντλα το τακονι επιδχεται μεγαλτερο κψιμο, κατ περπτωση μχρι 1,5 εκατοστ!

Η Cardou αναλαμβνει και αυτ την τεχνικ εργασα σε συνεργασα με εξειδικευμνους τεχντες. Εμαστε στη διθεση σας για οποιαδποτε πληροφορα!

• ?

χετε τη δυναττητα να αποκτσετε το μοντλο που σας ενδιαφρει με μια προκαταβολ 50 ευρ και εξφληση μχρι 4 τοκες δσεις!  Μπορετε τσι να εξασφαλσετε το μοναδικ (και συλλεκτικ!) μοντλο που επιθυμετε και να το αποπληρσετε με νεση, χωρς μεσολβηση πιστωτικν καρτν,  με να απλ τηλεφνημα στην Cardou.

Η διαδικασα εναι πολ απλ: Μας καλετε στο 6999147700 και μας αναφρετε το μοντλο που σας ενδιαφρει να κρατσετε. Στη συνχεια καταθτετε την  προκαταβολ των 50 ευρ στον εταιρικ μας λογαριασμ στην Alpha Bank 359 00 2320 00 5130. Μσα στο επμενο διστημα  - ως 4 μνες - καταθτετε ονομαστικ ση δση επιθυμετε και με ποια συχντητα σας εξυπηρετε. Το σημαντικ σε αυτ την καινοτομα της Cardou εναι τι δεν μεσολαβον πιστωτικς κρτες τραπεζικς δσεις. ταν αποπληρωθε το συνολικ ποσ σας αποστλουμε το μοντλο που επιλξατε!

Σε περπτωση  που αλλξετε γνμη στην πορεα, η αρχικ προκαταβολ δεν επιστρφεται.

o

o

 
 
������
I don't have an account
I forgot my password

 
������
 
  ���� �����  
     
  facebook  
     
 
Eurobank Visa Mastercard Paypall
  Corporate:
bullet Η Φιλοσοφια μας
bullet Terms Of Use
bullet Return policy
  Member Area:
bullet Membership Plus
bullet Ο λογαριασμος μου
bullet My wish list
  Customer care:
bullet Contact us
bullet FAQs
bullet Payment
 
Milongas in Athens Tango
Copyright 2009 Cardou All rights reserved | Design & Develop by Metaweb metaweb